Şişli / İSTANBUL
Sitede Ara

PROFESYONEL SU DEPOSU İZOLASYONU

Profesyonel su deposu izolasyonu ile en doğru sonuçlara ulaşın. Depoların sızdırmasını engelleyen su deposu yalıtımı hizmetleri, su deponuzda bulunan suyun içme suyu olarak kullanılabilmesine olanak sağlar. Depoların iç yüzeyi ile uyumlu olan malzemeler, insan sağlığını tehdit etmez. İzolasyon işleminden önce raspalama işlemi sayesinde deponun için yüzeyinde biriken paslardan arındırılması sağlanır. Yabancı maddelerden arındırılan deponun ham maddesine uygun olan malzemelerin uygulamaya geçilmeden önce homojen hale gelmesi sağlanır. İlk kat astar işlemi yapıldıktan sonra deponun kuruması beklenir. Kuruma işleminden sonra ikinci kat uygulama yapılır. Her bir aşama titizlikle tamamlanır ve gerekli kontroller yapıldıktan sonra aşamalar arasında geçiş yapılır.   

Profesyonel su deposu izolasyonu
Profesyonel Su Deposu İzolasyonunda Etkin Kontrol

İzolasyon işlemlerinin tamamlanmasından sonra deponun son kontrolleri yapılır, ardından dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilir. Sürme yalıtım ve PVC membran kaplama gibi farklı malzemeler ile gerçekleştirdiğimiz profesyonel su deposu hizmetleri sayesinde, insan sağlığına dost olan içme suyunu rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Fayans, beton, fiber, polietilen, plastik, paslanmaz çelik, galvaniz ve sac gibi farklı ham maddelerden imal edilen su depolarının tamamı üzerinde hakimiyet kuracaksınız. Zengin izolasyon malzeme içeriği ve profesyonel ekibi sayesinde her zaman en doğru sonuçlara ulaşabileceğiniz profesyonel su deposu izolasyonu firmamız sayesinde beklentilerinizi tam olarak karşılayacaksınız. Su depolarında uzun ömürlü sonuçlar elde edebileceğiniz hizmetlerimiz sayesinde bulaşıcı hastalıklara sebep olan kirletilmiş depolardan uzak kalırsınız. İçme suyu ve kullanım suyu depolarındaki sızıntıların durdurulması ve daha temiz bir ortam yaratılması için depo içerisinden yapılan yalıtım ve izolasyon uygulamasıdır. İçme suyu için ayrı malzeme, kullanma suyu depoları için ise ayrı malzeme kullanılması da dikkat edilmesi gerekilen ayrı bir konudur. 

Profesyonel Su Deposu İzolasyonu Nasıl Yapılır ?

Öncelikle yalıtımı ve izolasyonu yapacak olan ustaların profesyonelliği önemli olup içme suyu depolarının yalıtımının ve izolasyonun da  kullanılması uygun görülen malzemeler ile yapılmalıdır. Ortak özellikleri de, su içerisinde insan sağlığına olumsuz yönde etkisi olan malzemeler barındırmamasıdır. Kullanılan ürünün özelliklerinden biri de yüksek basınca dayanıklı olmasının gerekliliğidir. Genel olarak içme suyu deposu izolasyonun da kullanılan ürünler sürme, serme ve sprey polyurea kaplamalıdır. Kullanım suyu, diğer bir adı ile biriktirme depoları yalıtımı ve izolasyonun da kullanılacak ürün seçimi önemlidir. Yüksek basınç altında özelliğini koruması, su içerisin de salınım yapmaması kokusuz olması uzun ömürlü olması aranan özelliklerdir.

Telefonla Ara
Bizi Arayın
Sık Sorulan Sorular
Su depoları ne kadar zamanda temizletilmelidir ?

Sağlık bakanlığının 2007 yılında yayınladığı genelgeye göre 3 yada 4 ayda bir temizletilmelidir

Depolar sürekli kullanılmalı mıdır ?

Periyodik bakımı yapılan su depolarının kulanılması şebeke hattının kullanılmasından daha sağlıklıdır

Su Deposu Nasıl Temizlenir?

1.Depodaki mevcut su tamamen boşaltılır.
2.Kaba temizlik, kimyasal temizlik, ince temizlik ve durulama yapılır.
3.Dezenfeksiyon işleminin ardından son durulama yapılır.
4.Temizlik sonunda depoya temiz su verilir, içme sularına yönelik gerekli test ve analizler yapılır, parametreler kayıt altına alınır.

Niçin Temizlik Gereklidir?

Düzenli periyotlarda temizlenmeyen su depolarından musluğumuza gelen suyu kullandığımızda hastalıklara sebebiyet verir.
Bu tip suların tadı ve rengi bozulmaya uğrar.

Su Deposunun Temizlik Periyodu Nedir?

İçtiğimiz, yemeklerde kullandığımız, dişimizi fırçaladığımız, banyo yaptığımız, çocuklarımıza içirdiğimiz suyun temiz olması için depo temizliğini günü gelmeden yaptırmalıyız.

Depo Temizlenmezse Ne Olur?

1.Su isale hattındaki borular demir boru ise depoda pas birikir.
Zamanla depoda çamur birikintisi oluşur.
2.Sirkülasyon olmayan yani durgun olan su deposu 4–10 gün süre zarfında kendi kendine bakteri üretir.
3.Sac depoların yüzeyi zaman içerisinde paslanabilir ardından da çürüyüp delinir.
4.Mantar tabakası oluşabilir ve böceklere yuva olur.

Temizlik Süresi?

Ortalama 3 saat içerisinde işin bitirilmesinin ardından depo tekrardan kullanıma açılır.

 » Güvenlik Kodu : 279442
REFERANSLARIMIZ